Toka 60 Ari në Shtupeq të Rugovës
Toka 60 Ari në Shtupeq të Rugovës
viber_image_2023-10-12_15-14-03-634
Në shitje ID: 4106
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Toka 60 Ari në Shtupeq të Rugovës

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 450,000€

Toka 60 Ari në Shtupeq të Rugovës
viber_image_2023-10-12_15-14-03-634

450,000 €

Moan Real Estate ju prezanton për shitje token 60 Ari në Shtupeq të madhë Rugovë, 12km afër qendrës së Pejes 🌲🏕️🏔️
Mundë te ndahet në parcela nga 3-5 Ari sipas kërkesave të ndryshme🏕️
Toka ështe e rrethuar me bjeshkë dhe pamje te bukur malore🗻🏕️🌲
Infrastruktura e kompletuar qe i jep qasje të lehtë deri tek trualli.

Informata tjera

  • Me Noter

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

    Të ngjajshme