Toka 50 Ari në Milloshevë
Toka 50 Ari në Milloshevë
Në shitje ID: 9e0e
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Toka 50 Ari në Milloshevë

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 750,000€

Toka 50 Ari në Milloshevë

750,000 €

Moana Real Estate ju prezanton truallin 50 ari ne Milloshev afer Hotel Castel dhe AMAZONA HOTEL

Trualli gjindet në magjistralen Prishtinë-Mitrovicë

Informata tjera

  • Me Noter

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

    Të ngjajshme