Tipe te ndryshme të banesave ne Rrugen C
Tipe te ndryshme të banesave ne Rrugen C
OBJ-H1
Në shitje ID: 48ad
Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Tipe te ndryshme të banesave ne Rrugen C

Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Çmimi: 1,300€

Tipe te ndryshme të banesave ne Rrugen C
OBJ-H1

1,300 €

Moana Real Estate ju prezanton për #shitje tipe të ndryshme të banesave në rrugen C 🌆
Mundësi e mirë e blerjës së banesës permes bankes deri në 15 vite🏦💸
Banesat janë ne proces të ndërtimit dhe përfundojnë në Tetor 2024

Informata tjera

 • TETOR 2024
 • ME NOTER

Karakteristikat

 • SISTEMI NGROHJES KEDS
 • PO
 • E PA MOBILUAR
 • 2 ASHENSOR

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  55.15 m2

  58.60 m2

  59.43 m2

  60.23 m2

  61.55 m2

  63.09 m2

  65.15 m2

  76.75 m2

  80.50 m2

  81.11 m2

  81.53 m2

  83.45 m2

  83.75 m2

  84.90 m2

  87.55 m2

  109.50 m2