Tipe të ndryshme te banesave në Rrugën C, Lagja Mati 1
Tipe të ndryshme te banesave në Rrugën C, Lagja Mati 1
OBJ-L4
Në shitje ID: 17d0
Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Tipe të ndryshme te banesave në Rrugën C, Lagja Mati 1

Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Çmimi: 1,300€

Tipe të ndryshme te banesave në Rrugën C, Lagja Mati 1
OBJ-L4

1,300 €

Moana Real Estate ju prezanton për #shitje tipe të ndryshme të banesave në rrugen C 🌆
Mundësi e mirë e blerjës së banesës permes bankes deri në 15 vite🏦💸
Banesat janë ne proces të ndërtimit dhe përfundojnë në Qershor 2025

Informata tjera

 • Qershor 2025
 • PO
 • ME NOTER

Karakteristikat

 • PO
 • E PA MOBILUAR
 • 2 ASHENSOR

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  55.60 m2

  55.68 m2

  78.70 m2

  78.75 m2

  78.76 m2

  78.79 m2

  78.80 m2

  78.81 m2

  78.85 m2

  78.87 m2

  87.69 m2

  137.15 m2

  174.32 m2