Tipe të ndryshme të banesave në Rrugen C
Tipe të ndryshme të banesave në Rrugen C
b
Në shitje ID: 8115
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Tipe të ndryshme të banesave në Rrugen C

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 1,300€/m2

Tipe të ndryshme të banesave në Rrugen C
b

1,300€/m2

Moana Real Estate ju prezanton tipe të ndryshme te banesave ne Rrugen C më siperfaqe të ndryshme  të gatshme për banim dhe në proces të ndërtimit

që përfundojnë në dhjetor 2024

Informata tjera

 • Dhjetor 2024
 • Noter

Karakteristikat

 • Veri - Jug
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • 1
 • E PA MOBILUAR
 • 2

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  90.6 m2

  96.26 m2

  57.83 m2

  89 m2

  106.16 m2