Tipe të ndryshme të Banesa ne Mati 1
Tipe të ndryshme të Banesa ne Mati 1
OBJ-H2
Në shitje ID: d89d
Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Tipe të ndryshme të Banesa ne Mati 1

Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Çmimi: 1,300€

Tipe të ndryshme të Banesa ne Mati 1
OBJ-H2

1,300 €

Moana Real Estate ju prezanton për #shitje tipe të ndryshme të banesave në rrugen C 🌆
Mundësi e mirë e blerjës së banesës permes bankes deri në 15 vite🏦💸
Banesat janë ne proces të ndërtimit dhe përfundojnë në Tetor 2024

Informata tjera

 • TETOR 2024
 • ME NOTER

Karakteristikat

 • PO
 • E PA MOBILUAR
 • 2 ASHENSOR

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  37.00 m2

  61.75 m2

  69.77 m2

  78.94 m2

  86.04 m2

  93.10 m2

  93.07 m2

  93.66 m2

  107.48 m2

  138.56 m2

  144.54 m2