Shtëpia 750m2 Aktash
Shtëpia 750m2 Aktash
IMG_6379
366698559_268463299270246_6399835011564664624_n
Me qira ID: cffd
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Shtëpia 750m2 Aktash

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 6,000€/muaj

Shtëpia 750m2 Aktash
IMG_6379
366698559_268463299270246_6399835011564664624_n

6,000€/muaj

Moana Real Estate ju prezanton për #qira shtëpinë 750m2 e në Rrugën Gazmend Zajmi, Lagjen e Muhaxherëve afer Hotel Afa

Shtëpia ka 5 kate

Parkingje dhe hapsira te ndryshme

Informata tjera

  • 10
  • Noter

Karakteristikat

  • Veri - Lindje - Perendim
  • PO
  • JO

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!