Shtëpia 330m2 Veternik
Shtëpia 330m2 Veternik
1
6
3
2
4
5
7
387789519_302463282536914_8951998044482836313_n
11
8
15
IMG_9581
14
16
13
12
24
23
22
21
20
10
9
FullSizeRender
18
17
19
25
26
Në shitje ID: 6d9f
Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Shtëpia 330m2 Veternik

Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Çmimi: 430,000€

Shtëpia 330m2 Veternik
1
6
3
2
4
5
7
387789519_302463282536914_8951998044482836313_n
11
8
15
IMG_9581
14
16
13
12
24
23
22
21
20
10
9
FullSizeRender
18
17
19
25
26

430,000 €

Moana Real Estate ju prezanton për #shitje shtëpinë🏡 me 4 dhoma gjumi në 330m2 në Lagjen Veternik e paisur me leje ndërtimi dhe flet poseduese me 4.75 Ari oborrv

Informata tjera

 • E Gatshme per Banim
 • 3
 • 4 dhoma gjumi
 • 3
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Jug, Lindje, Perendim
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • PO
 • E Mobiluar

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  Të ngjajshme