Shtëpia 321m² Çagllavic
Shtëpia 321m² Çagllavic
18
17
15
14
12
9
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
16
15
14
12
13
11
10
18
27
19
26
24
23
22
21
20
31
28
29
Në shitje ID: 5146
Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Shtëpia 321m² Çagllavic

Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Çmimi: 320,000€

Shtëpia 321m² Çagllavic
18
17
15
14
12
9
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
16
15
14
12
13
11
10
18
27
19
26
24
23
22
21
20
31
28
29

320,000 €

Moana Real Estate ju prezanton për shitje shtëpinë 321 m², me 3 ari oborr, në Çagllavic

Shtëpia është e ndërtuar në vitin 2020 dhe është tërësisht e mobiluar.

 

 

Informata tjera

 • E Gatshme per Banim
 • 3
 • 4 dhoma gjumi
 • 1
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Jug, Lindje, Perendim
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • JO
 • E Mobiluar
 • JO

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  Të ngjajshme