Shtepia 305m2 Çagllavic
Shtepia 305m2 Çagllavic
18
17
15
14
12
9
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
16
15
14
12
13
11
10
18
27
19
26
24
23
22
21
20
31
28
29
Në shitje ID: 5146
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Shtepia 305m2 Çagllavic

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 320,000€

Shtepia 305m2 Çagllavic
18
17
15
14
12
9
7
1
2
3
4
5
6
7
8
9
16
15
14
12
13
11
10
18
27
19
26
24
23
22
21
20
31
28
29

320,000 €

Moana Real Estate ju prezanton për shitje shtëpin 3147 m2 me 4.4 Ari Oborr ne  Çagllavic

Shtepia ështe e ndertuar ne vitin 2020 dhe eshtë tërsisht e mobiluar

 

 

Informata tjera

 • E Gatshme per Banim
 • 3
 • 4 dhoma gjumi
 • 1
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Jug, Lindje, Perendim
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • JO
 • E Mobiluar
 • JO

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  Të ngjajshme