Shtëpia 200m2 Veternik
Shtëpia 200m2 Veternik
IMG_9986
IMG_9984
IMG_9983
IMG_9971
IMG_9972
IMG_9969
IMG_9968
IMG_9967
IMG_9965
IMG_9982
IMG_9981
IMG_9980
IMG_9978
IMG_9977
IMG_9976
Me qira ID: 0c61
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Shtëpia 200m2 Veternik

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 800€

Shtëpia 200m2 Veternik
IMG_9986
IMG_9984
IMG_9983
IMG_9971
IMG_9972
IMG_9969
IMG_9968
IMG_9967
IMG_9965
IMG_9982
IMG_9981
IMG_9980
IMG_9978
IMG_9977
IMG_9976

800 €

Moana Real Estate ju prezanton shtëpin 200m2, me 4 dhoma gjumi🛏️ dhe 3 banjo🛀🏻 për #qira në Veternik🌆

 

Informata tjera

  • E Gatshme per Banim
  • 3 Banjo
  • 4 dhoma gjumi
  • 1 TERAC
  • Me Noter

Karakteristikat

  • Jug, Lindje, Perendim
  • Sistemi i ngrohjes me Pelet
  • E Mobiluar

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!