Penthouse Duplex 488m2 AE
Penthouse Duplex 488m2 AE
44
34
32
30
28
46
29
38
39
37
9
7
2
6
8
27
5
3
1
10
25
26
4
45
42
17
40
23
24
41
22
19
21
20
18
16
15
14
13
12
11
36
Në shitje ID: 2583
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Penthouse Duplex 488m2 AE

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 999,999€

Penthouse Duplex 488m2 AE
44
34
32
30
28
46
29
38
39
37
9
7
2
6
8
27
5
3
1
10
25
26
4
45
42
17
40
23
24
41
22
19
21
20
18
16
15
14
13
12
11
36

999,999 €

Penthouse Duplex AE🌆
Duke qenë e vendosur në një nga pozicionet më të mira të Prishtinës⭐️
Ky Penthouse modernë i ndërtuar në vitin 2020 me 488m2, ndodhet në një zonë rezidenciale të menduar mirë, të qetë e shumë afër parkut të qytetit🌲🌱
Ndjenja e përgjithshme e minimalizmit nuk e pengon këtë të jetë shumë komode dhe elegante ✨
Duke ofruar më të mirën e jetesës luksoze, ky penthouse i projektuar me arkitektur bashkëkohore përbëhet nga 🛋️qëndrim ditor i gjerë me plan të hapur me pamje nga qyteti🖼️ ,zonë ngrënjeje 🍜 dhe akses të drejtëpërdrejtë në tarac të madhe e gjitha me pamje nga Prishtina 🌆 3 dhoma gjumi të mëdha me 🛀🏻banjo të veçanta, një kuzhinë moderne 1 magazinë për lavandari, tualet për mysafirët etj.
Terasa më siperfaqe 300m2 e me një pishinë të instaluar🏖️, e me hapsira te kohës së lirë të cilat i shtojnë një plus madhështisë së jetesës🏓🎊✨

Informata tjera

 • E Gatshme per Banim
 • 3 Banjo
 • 3 dhoma gjumi
 • 1 TERAC 300m2
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Jug, Lindje, Perendim
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • PO
 • E Mobiluar
 • 2 ASHENSOR
 • Kati 13

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  Të ngjajshme