Penthouse 318m2 ne Prishtina Re
Penthouse 318m2 ne Prishtina Re
368252437_272198858896690_6057025649924727426_n
368039843_272198845563358_3281584126319435102_n (1)
365976016_272198892230020_4473061975638960244_n (1)
364754050_272198805563362_6927687561975071248_n
Në shitje ID: 4203
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Penthouse 318m2 ne Prishtina Re

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com
Penthouse 318m2 ne Prishtina Re
368252437_272198858896690_6057025649924727426_n
368039843_272198845563358_3281584126319435102_n (1)
365976016_272198892230020_4473061975638960244_n (1)
364754050_272198805563362_6927687561975071248_n

Moana Real Estate ju prezanton për #shitje #Penthouse-in 172 m2 banim dhe 146 m2 terasë në Lagjen Prishtina e re

Informata tjera

 • E Gatshme per Banim
 • 2 BANJO
 • 3 dhoma gjumi
 • 1 TERAC 146m2
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Jug, Lindje, Perendim
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • PO
 • E PA MOBILUAR
 • 2 ASHENSOR
 • Kati 10

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!