Penthouse 182m2 në Lagjen e Muhaxherëve
Penthouse 182m2 në Lagjen e Muhaxherëve
2
16
14
12
11
1
13
7
17
9
6
15
10
8
5
3
Në shitje ID: 7b6a
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Penthouse 182m2 në Lagjen e Muhaxherëve

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 320,000€

Penthouse 182m2 në Lagjen e Muhaxherëve
2
16
14
12
11
1
13
7
17
9
6
15
10
8
5
3

320,000 €

Moana Real Estate ju prezanton për shitje banesen penthouse 121.5m2 banim dhe 60.9m2 teras

 

Informata tjera

 • E Gatshme per Banim
 • 2
 • 2 dhoma gjumi
 • 1 TERAC 60.9m2
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Jug, Lindje, Perendim
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • PO
 • E Mobiluar
 • 2 ASHENSOR
 • Kati 9

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  Të ngjajshme