Lokali 40m2 te Santea
Lokali 40m2 te Santea
viber_image_2023-11-13_18-08-44-621
viber_image_2023-11-13_18-08-26-018
viber_image_2023-11-13_18-08-16-591
viber_image_2023-11-13_18-08-08-575
viber_image_2023-11-13_18-08-00-789
Në shitje ID: 740d
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Lokali 40m2 te Santea

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 79,000€

Lokali 40m2 te Santea
viber_image_2023-11-13_18-08-44-621
viber_image_2023-11-13_18-08-26-018
viber_image_2023-11-13_18-08-16-591
viber_image_2023-11-13_18-08-08-575
viber_image_2023-11-13_18-08-00-789

79,000 €

Moana Real Estate ju prezanton për shitje lokalin 17.13m² në fletë poseduese ndërsa në total 40m² neto në lagjën Dardania afër FiveStar.

Lokali ështe i gatshem për pune dhe i kompletuar më invertar.

Informata tjera

  • 1 Banjo
  • 1 TERAC

Karakteristikat

  • Perendim
  • KEDS
  • E Mobiluar

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!