Banesa nga 36.5m2 deri 130.58m2 ne Mati 1
Banesa nga 36.5m2 deri 130.58m2 ne Mati 1
OBJ-H3
Në shitje ID: 03aa
Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Banesa nga 36.5m2 deri 130.58m2 ne Mati 1

Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Çmimi: 1,300€

Banesa nga 36.5m2 deri 130.58m2 ne Mati 1
OBJ-H3

1,300 €

Moana Real Estate ju prezanton për #shitje tipe të ndryshme të banesave në rrugen C 🌆
Mundësi e mirë e blerjës së banesës permes bankes deri në 15 vite🏦💸
Banesat janë ne proces të ndërtimit dhe përfundojnë në Tetor 2024

Informata tjera

 • TETOR 2024
 • ME NOTER

Karakteristikat

 • SISTEMI NGROHJES KEDS
 • PO
 • E PA MOBILUAR
 • 2 ASHENSOR

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  36.50 m2

  59.14 m2

  61.51 m2

  63.22 m2

  78.66 m2

  86.63 m2

  97.00 m2

  103.91 m2

  108.60 m2

  130.58 m2

  84.50 m2

  123.94 m2

  148.46 m2