Banesa 91.41m2 në Lagjen e Muhaxherëve
Banesa 91.41m2 në Lagjen e Muhaxherëve
IMG_9943
Në shitje ID: 797e
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Banesa 91.41m2 në Lagjen e Muhaxherëve

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 104,999€

Banesa 91.41m2 në Lagjen e Muhaxherëve
IMG_9943

104,999 €

Moana Real Estate ju prezanton banesen 91.41m2 ne Lagjen e Muhaxhereve

Banesa eshte ne proces te ndertimit dhe perfundon ne qershor 2024

Informata tjera

 • Qershor 2024
 • 2 BANJO
 • 1 dhoma gjumi
 • 1 TERAC
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Perendim
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • JO
 • E PA MOBILUAR
 • 2 ASHENSOR
 • Kati 10

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!