Banesa 69m2 në Lagjen e Muhaxherëve
Banesa 69m2 në Lagjen e Muhaxherëve
69.2m2
Në shitje ID: b333
Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Banesa 69m2 në Lagjen e Muhaxherëve

Moana Real Estate
+38348499996
info@moanaks.com

Çmimi: 115,000€

Banesa 69m2 në Lagjen e Muhaxherëve
69.2m2

115,000 €

Moana Real Estate ju prezanton banesen 69m2 me dy dhoma gjumi ne Lagjen e muhaxherëve

Banesa ështe e gatshme per banim dhe eshte e pajisur me fleten poseduse

Informata tjera

 • E Gatshme per Banim
 • 2
 • 1 dhoma gjumi
 • 1 TERAC
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Jugë
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • JO
 • E PA MOBILUAR
 • 2 ASHENSOR
 • Kati 1

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!