Banesa 121.7m² në Aktash
Banesa 121.7m² në Aktash
Artboard 1 copy 25
Artboard 1 copy 24
Artboard 1 copy 23
Artboard 1 copy 22
Artboard 1 copy 21
Artboard 1 copy 20
Artboard 1 copy 19
Artboard 1 copy 18
Artboard 1 copy 17
Artboard 1 copy 16
Artboard 1 copy 15
Artboard 1 copy 14
Artboard 1 copy 13
Artboard 1 copy 12
Artboard 1 copy 11
Artboard 1 copy 6
366290451_266811526102090_393740503001964766_n
366253517_266811502768759_1925070726524355026_n
Në shitje ID: 71e4
Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Banesa 121.7m² në Aktash

Moana Real Estate
+38348499996
[email protected]

Çmimi: 225,000€

Banesa 121.7m² në Aktash
Artboard 1 copy 25
Artboard 1 copy 24
Artboard 1 copy 23
Artboard 1 copy 22
Artboard 1 copy 21
Artboard 1 copy 20
Artboard 1 copy 19
Artboard 1 copy 18
Artboard 1 copy 17
Artboard 1 copy 16
Artboard 1 copy 15
Artboard 1 copy 14
Artboard 1 copy 13
Artboard 1 copy 12
Artboard 1 copy 11
Artboard 1 copy 6
366290451_266811526102090_393740503001964766_n
366253517_266811502768759_1925070726524355026_n

225,000 €

Moana Real Estate ju prezanton për #shitje banesën 121.7m² në Aktash,rruga Gazmend Zajmi.
Banesa është në kati VII ( 7 ) dhe ka 3 dhoma gjumi e 3 Banjo.
Është e pajisur me fletën poseduse dhe ka 1 parking me depo.

Informata tjera

 • E Gatshme per Banim
 • 3
 • 3 dhoma gjumi
 • 1 TERAC
 • Me Noter

Karakteristikat

 • Jug, Lindje, Perendim
 • Sistemi Ngrohjes KEDS
 • PO
 • E Mobiluar
 • 2 ASHENSOR
 • Kati 7

Keni pyetje?

Duke mbushur formën e mëposhtme agjenti ynë do të ju informojë rreth pyetjeve tuaja!

  Të ngjajshme